Tänä vuonna lupaamme…

Uusi vuosi, uudet kujeet – vai onko?

Tänä vuonna lupaamme…

Vuoden alku on odotuksilla maustettua aikaa. Se kannustaa punnitsemaan edellisen vuoden onnistumisia ja pohtimaan, kuinka niitä voitaisiin jalostaa myös tuleville kuukausille. Toisaalta uusi vuosi haastaa myös kartoittamaan mahdollisia kehityskohteita – mitä tänä vuonna voitaisiin tehdä vielä paremmin?

Monelle vuoden vaihtumiseen liittyykin rituaali uuden vuoden lupauksista, joita asetetaan joka vuosi yhtä määrätietoisesti mutta joissa pysytään perinteisesti melko vaihtelevalla menestyksellä.

Me Fincumetilla olemme tehneet tämän itsellemme helpoksi – emme sukella suin päin uusiin suhteisiin hetkellisten trendien perässä emmekä hae säästöjä uusimmilla dieeteillä. Sen sijaan me tuomme pöytään ne samat lupaukset, jotka asetimme jo vuosia sitten.

Palvelulupauksemme pysyvät muuttumattomina vuodesta toiseen – ne piiskaavat meitä parantamaan palveluprosesseja, lisäämään nopeutta ja ketteryyttä, kehittämään kestävyyttä ja luotaamaan maailmaa uusista mahdollisuuksista. Kun tavoitteena on jatkuva parantaminen usealla osa-alueella, ovat lupauksetkin kestävämpää laatua.

Voisi siis sanoa, että kierrätys todellakin kannattaa – myös uuden vuoden lupauksissa.