BOXCONTROL – kasvot kierrätykselle

Fincumet kehittää määrätietoisesti kilpailukykyään digitalisaation avulla.

BOXCONTROL – kasvot kierrätykselle

Boxcontrol on Fincumetin luoma sähköinen järjestelmä, joka mahdollistaa yritysten kierrätystoimien kokonaisvaltaisen koordinoinnin verkossa helposti ja vaivattomasti.

TAVOITTEENA HELPOTTAA YRITYSTEN JOKAPÄIVÄISTÄ TOIMINTAA

Boxcontrol antaa kasvot kierrätykselle, sillä se kertoo reaaliajassa, miten yrityksen kierrätys on sujunut. Asiakas pääsee omilla tunnuksillaan käsiksi kaikkeen omaan kierrätykseensä liittyvään tietoon. Järjestelmä listaa erikseen kaikki roska-astiat ja lavat, joten kierrätystoimia voi seurata astioittain tai vaikkapa materiaaleittain.

Sen kautta on mahdollista tilata vaihtolavan tyhjennys tai jopa uusia lavoja sekä nähdä, mitä kaikkea on kierrätetty ja milloin, samoin mitä on hyvitetty ja veloitettu. Raportteja voi luoda sekä kuukausi- että vuositasolla, mikä mahdollistaa myös läpinäkyvän kommunikoinnin yrityksen ympäristövastuusta muulle maailmalle.

JATKUVAA KEHITYSTÄ YHDESSÄ ASIAKKAIDEN KANSSA

Boxcontrolista on tullut tähän mennessä erittäin positiivista palautetta. Järjestelmää kehitetään kuitenkin jatkuvasti entistä paremmaksi yhdessä asiakkaiden kanssa. Tällä hetkellä työn alla on esimerkiksi sähköttömän kaluston paikannukseen erikoistunut GPS-järjestelmä, joka mahdollistaa lavojen ja konttien paikannuksen kartalta edulliseen kuukausihintaan. Näillä sanoin: jos tulee mieleen jotakin, minkä voisimme tehdä vielä paremmin – ei kun soittoa meille!

www.fincumet.fi/rent + Digitalisaatio =
HALVAT HINNAT