Blogikirjoitus

”Perheyritykset ovat muita yritystyyppejä innovatiivisempia”, sanoo arvostetun aikakauslehti Harvard Business Review’n tuore tutkimus. Vastoin yleistä käsitystä perheyritykset ovat usein alansa innovatiivisimpia ja tuotekehitykseen sijoitetut varat poikivat perheyrityksissä parempaa tulosta. Emmepä lähde väittämään vastaan. Mutta miksi näin on?

Lue lisää
Blogikirjoitus

Romumetallibisnes: se on raskasta ja ronskia, kädet likaavaa hommaa, kerta kaikkiaan miehistä touhua. Tämä on pitkälti vallitseva mielikuva alasta. Mutta se ei ole koko totuus. Sillä toimialalle tulee yhä enenevässä määrin nuoria naisia. He hanskaavat alan perinteiset käytännöt mutta tuovat mukanaan uutta osaamista: esimerkiksi täysin uusia bisnesmalleja sekä pitkäjänteisyyttä asiakassuhteisiin. Fincumetin Hong Kongin toimipisteessä työskentelevä […]

Lue lisää
Uutinen

Suomen suurimpana vaihtolavojen myyjänä tunnettu Fincumet Group viettää 25-vuotisjuhliaan kiireisissä merkeissä. Alkuvuotta on värittänyt historiallisen kova, hyvästä myynnistä johtuva kiire, jonka ohella myös tuotevalikoimaa on uusittu vastaamaan asiakkaiden uusia tarpeita.

Lue lisää