Uutinen

TIEDOTE Fincumet Oy 3.7.2017 Julkaisuvapaa heti Jyväskylän kierrätyspalvelut laajenevat, sillä Fincumet Express on aloittanut toimintansa Hakkutien toimipisteessään. Nyt myös jyväskyläläiset — niin yksityiset ihmiset ja kotitaloudet kuin romukaupat ja teollisuuskin — voivat tuoda metallia ja kaapelia kierrätykseen entistä tehokkaammin, ilman pitkiä ajomatkoja. Metalliromusta maksetaan käypä hinta. Fincumet lajittelee metalliromun ja kierrättää sen jatkokäyttöön teollisuuden raaka-aineeksi.

Lue lisää
Blogikirjoitus

”Perheyritykset ovat muita yritystyyppejä innovatiivisempia”, sanoo arvostetun aikakauslehti Harvard Business Review’n tuore tutkimus. Vastoin yleistä käsitystä perheyritykset ovat usein alansa innovatiivisimpia ja tuotekehitykseen sijoitetut varat poikivat perheyrityksissä parempaa tulosta. Emmepä lähde väittämään vastaan. Mutta miksi näin on?

Lue lisää
Blogikirjoitus

Romumetallibisnes: se on raskasta ja ronskia, kädet likaavaa hommaa, kerta kaikkiaan miehistä touhua. Tämä on pitkälti vallitseva mielikuva alasta. Mutta se ei ole koko totuus. Sillä toimialalle tulee yhä enenevässä määrin nuoria naisia. He hanskaavat alan perinteiset käytännöt mutta tuovat mukanaan uutta osaamista: esimerkiksi täysin uusia bisnesmalleja sekä pitkäjänteisyyttä asiakassuhteisiin. Fincumetin Hong Kongin toimipisteessä työskentelevä […]

Lue lisää